Een T-shirt voor elke vrouw

Welke vrouw heeft het nou niet in de kast liggen? Een stapeltje T-shirts in allerlei soorten en kleuren. T-shirts voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en van verschillende materialen. In de winter kiest u er eentje van een wat dikker materiaal met lange mouwen. U draagt het dan als een extra, lekker warm laagje of om te dragen onder een open vallend vest. In de zomer draagt u liever een dun en luchtig exemplaar met korte of driekwart mouwen.

Een T-shirt in elke kleur

T-shirts voor dames zijn in alle mogelijke kleuren te verkrijgen. Van basiskleuren zoals zwart, blauw en wit tot felle kleurtjes zoals bijvoorbeeld rood of groen. De effen basis shirts gebruikt u om een outfit compleet te maken. Hoe leuk staat het niet om onder een donkerblauw of zwarte outfit een fel gekleurd shirtje te dragen. Frisse kleuren, een leuk patroontje of een vrolijke print maken van uw T-shirt een echte eyecatcher.

Verschillende modellen T-shirts voor dames

T-shirts zijn op verschillende manieren te dragen en daarom zijn ze ook in talloze verschillende modellen te verkrijgen. Een aansluitend model staat mooi wanneer u het als basis wil gebruiken met een vest of jasje erover. Of misschien wilt u meer voor de casual look gaan met een wat losser model. Er is veel variatie in halslijn bij T-shirts voor dames, namelijk een ronde hals, een v-hals, een diepe hals of een boothals. Door met de halslijn te spelen geeft u een hele eigen stijl aan uw outfit.

 

(47)

Bericht auteur: admin