De outfit voor een avondje uit

Of je nu een gezellig een drankje gaat drinken met vrienden, je een verjaardag hebt, of lekker gaat een avondje gaat stappen. Een goede outfit is dan natuurlijk een must! Op dit soort avonden is het heerlijk als vrouw om je op te tutten en je fashionable te kleden.

De kledingkeuze

Tijdens een avondje uit zijn er meerdere stijlen waar je voor kunt kiezen. Ga je naar een verjaardag of gezellig een drankje doen in de stad, dan is een leuke jeans met een leuke top en eventueel een blazer een goed keuze. Op deze manier zie je er niet te overdressed uit, maar wel goed verzorgd en stijlvol voor de gelegenheid. Ben je van plan om lekker een avondje te gaan stappen, en uit je dak te gaan? Dan mag een iets uitdagender outfit ook. Trek een leuke cocktailjurk uit de kast of draag een leuke high-waisted rok met een shirtje of blouse erin. Veel vrouwen moeten hun man nog steeds wijzen op een goede keuze qua kleding. Als het aan de meeste mannen ligt, gaan ze lekker uit in hun werk overall want “het zit zo lekker” vrouwen en de moderne man van 2017 weet wel beter en je moet echt wel met wat anders op de proppen komen. Je werkkleding aan in de stad of een avondje uit is echt not done heren!

Het juiste paar schoenen

Je outfit is natuurlijk pas helemaal af met het juiste paar schoenen. Wanneer je houdt om je erg vrouwelijk te kleden, dan is een goed paar pumps zeker geslaagd op een avondje uit. Houdt er wel rekening mee dat je in de meeste gevallen een hele avond in de been bent. Je moet dus wel kunnen tegen een goede hak. Zijn hakken toch niet helemaal je ding? Ga dan voor een leuk enkellaarsje. Deze zijn te verkrijgen in vele leuke varianten die je outfit helemaal af kunnen maken.

Accessoires en haar en make-up keuze

Om het totaal plaatje af te maken heb je nog de make-up en het haar. Zorg er bij je make-up voor dat deze niet te opvallend is. Houd je alleen bij het accentueren van één deel van je gezicht zoals bijvoorbeeld felle oogschaduw of rode lippen. Ook een naturel look is erg geschikt voor een avondje uit. Zoek je juiste sieraden erbij. Laat je haar tijdens een avondje uit lekker los. Het haar vast staat vaak te serieus. Daarnaast vinden mannen het mooier wanneer de vrouw haar haren los draagt.

(1639)

Bericht auteur: admin