Mooi vol haar met weave extensions

weave extensions
Heb je altijd al gedroomd van prachtig vol haar, maar lukt het je niet om dit te bereiken met je eigen haar? Dan zijn weave extensions wellicht de perfecte oplossing voor jou. In dit artikel leggen we uit wat weave extensions zijn en geven we tips voor het verzorgen en onderhouden van je nieuwe prachtige haardos.

Wat zijn weave extensions?

Weave extensions zijn haarstukken die met behulp van een weeftechniek aan je eigen haar worden bevestigd. Het haar kan van echt haar of van synthetisch materiaal zijn gemaakt. Het voordeel van weave extensions is dat je binnen korte tijd een volle bos haar hebt, zonder dat je je eigen haar hoeft te beschadigen. Het haar blijft namelijk intact en de weave extensions worden hieraan bevestigd.

Soorten weave extensions

Er zijn verschillende soorten weave extensions waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld clip-in extensions, die je eenvoudig in je haar kunt klikken. Dit type extensions is vooral handig als je snel en gemakkelijk van kapsel wilt wisselen. Daarnaast zijn er tape-in extensions, die met behulp van een tape aan je eigen haar worden bevestigd. Dit type extensions blijft langer zitten dan clip-in extensions en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Verzorging en onderhoud van weave extensions

Om zo lang mogelijk van je weave extensions te kunnen genieten, is het belangrijk om ze goed te verzorgen en onderhouden. Was je haar niet te vaak, bij voorkeur maximaal twee keer per week, en gebruik een speciale shampoo en conditioner voor weave extensions. Borstel je haar dagelijks om klitten te voorkomen en gebruik bij voorkeur een zachte borstel. Ga niet slapen met nat haar en gebruik een speciale satijnen of zijden kussensloop om beschadiging van je extensions te voorkomen.

Hoe lang blijven weave extensions zitten?

Hoe lang je weave extensions blijven zitten, hangt af van het type extensions en de manier waarop ze zijn bevestigd. Over het algemeen kunnen weave extensions tot 3 maanden blijven zitten, maar het is aan te raden om ze na 6 tot 8 weken te laten verwijderen en opnieuw te laten bevestigen. Zo voorkom je dat je eigen haar beschadigd raakt en kun je optimaal blijven genieten van je prachtige haardos.
Weave extensions kunnen dus een geweldige manier zijn om een volle bos haar te krijgen zonder dat je je eigen haar hoeft te beschadigen. Kies voor het type extensions dat het beste bij je past, en verzorg en onderhoud je extensions goed om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Met de juiste verzorging en onderhoud kun je lang genieten van je prachtige nieuwe haardos.

(12)

Bericht auteur: admin