Bodywarmers weer helemaal terug

Je kent ze wel, de warmhouders voor in de zomer als het koeler wordt in de avond of gewoon handig voor als je onderweg bent op de fiets. De bodywarmer, een jas zonder mouwen. Praktisch en nog modieus ook. Ze zijn een tijdje weg geweest, maar deze zomer weer helemaal terug in het modebeeld.

Typisch jaren 90? Trendy nu

Ze mogen dan wel een poosje uit het gezichtsveld verdwenen zijn, in de nineties waren ze niet aan te slepen. Iedereen had er wel een of meerdere in de kast hangen. Wie herinnert zich niet die warme, veel te grote bodywarmer met hoge kraag. Smaken verschillen natuurlijk, maar uiterst handig zijn ze wel te noemen. Die felle kleuren zijn uit het tijdsbeeld verdwenen, maar het kledingstuk zelf mag dit jaar zeker weer gezien worden!

Bodywarmers voor elke gelegenheid

En of ze nu in de mode zijn of juist niet, de bodywarmer is toch gewoonweg ideaal als je op pad gaat. Stel je gaat naar een barbeque van vrienden in de zomer. Als je van huis gaat in de middag is het meestal lekker weer en heb je totaal geen jas nodig. Maar als dan de avond valt kan het voorkomen dat het flink afkoelt en niet zo lekker meer is zonder jas. En dan niet zo koud dat je een jas aan hoeft te trekken, maar er tussenin. Dan komt de bodywamer goed van pas. Lekker warm, maar ook luchtig zo zonder mouwen.

Bodywarmers op het werk

Zo zijn ze dus ideaal te dragen in de vrije tijd, tijdens een wandeling of ritje op het paard. Maar wat te bedenken van bodywarmers op de werkvloer? Voor mensen die werken in een koele omgeving zoals een bloemenschuur of koelcel kunnen ze uitkomst bieden. Voor werkgevers kan het verder interessant zijn om het bedrijfslogo er op te laten drukken. Zo wordt er ook nog een beetje reclame mee gemaakt en verdienen de aangeschafte bodywarmers zichzelf nog een beetje terug ook.

Voor meer herenkleding trends ga je naar Van Tilburg.

(231)

Bericht auteur: admin