Kleding anno 2017 en haar accessoires

Accessoires maken een outfit volledig af, maar hoe bepaal je eigenlijk de juiste accessoires? Op welke punten let je zodat je accessoires niet vloeken bij je outfit, maar deze juist complimenteert? In dit artikel geven we je een aantal tips omtrent het uitzoeken van de juiste accessoires.

Sieraden

Een sieraad of een juweel kun je op je lichaam dragen zodat je outfit extra wordt belicht of dat je wat meer de aandacht weet te trekken. Sommige sieraden draag je in je lichaamsdelen, denk dan bijvoorbeeld aan een oorbel waar gaatjes voor geprikt moeten worden. Je hebt de keuze uit een hele hoop sieraden, maar hoe kies je de juiste sieraden bij je outfit? Hier volgen een aantal tips:
Draag niet teveel sieraden, het moet je outfit complementeren niet overnemen;
Kies een kleur sieraad die bij je past, maar die ook bij je outfit past;
Draag klassieke en stijlvolle sieraden bij een avondjurk zoals een lange ketting of een mooi horloge dat past bij de jurk.

Wat een sieraad gekost heeft is niet van belang, wat telt is passende combinaties. Laat je dus puur en alleen leiden door je eigen wensen en eisen waarbij de kosten van de gewenste sieraden passen binnen je budget. accessoires

Horloges

Een nieuwe trend is het hebben van een Apple Watch. De horloge heeft steeds meer mogelijkheden. Het is niet meer alleen functioneel maar past zelfs heel erg goed bij je outfit. Apple brengt steeds nieuwere Apple Watch bandjes op de markt zodat je de Apple horloges op meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Zowel casual als zakelijk Zeker voor de sportfanaten onder ons is het zeker aan te raden om je te haasten naar de Apple Store.

Brillen en hoeden

Een bril of een zonnebril kan enorm goed staan bij een bepaalde outfit. Echter is het niet aan te raden om zowel een bril als een hoed of cap te dragen, het ziet er niet altijd even intelligent uit. Hoewel de bril nog steeds het imago heeft kan een overdone uiterlijk juist averechts werken. Wanneer je een bril op doet, zorg er dan voor dat het montuur en de grootte past bij de stijl van je kleding. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het dragen van caps of hoeden. Andere tips:
Kies een bril en/ of een hoed die bij je gezicht past;
Kies een kleur die de kleur van je ogen benadrukt;
Is het gepast een hoed te dragen op de betreffende aangelegenheid?

Tassen

De dagelijkse benodigdheden passen prima in een tas, maar de kleur en het ontwerp van een tas moeten wel bij je alledaagse én formele outfit passen. Het geheel vloekt anders met elkaar. Je zou daarom kunnen kiezen voor een kleur die bij vrijwel alle kleuren past. Denk bijvoorbeeld aan een bruine, zwarte of grijze tas.

(47)

Bericht auteur: admin