Hoe kan de hype led schoenen kinderen stimuleren met bewegen?

Schoenen met lichtjes zijn de nieuwe hype onder jongeren. Wat eigenlijk ook meer dan logisch is want zeg nou zelf deze simulation schoenen zijn toch ook hartstikke gaaf? Met deze schoenen aan je voeten ben je niet alleen erg origineel maar ook hartstikke trendy! De sneakers kunnen gedragen worden door de jeugd maar de schoenen zijn ook zeer geschikt voor volwassen.

Led schoenen tijdens het dansen

Wie bekend is met deze sneakers heeft ze vast ook voorbij zien komen in gave dans filmpjesof tijdens uitgaan. De schoenen maken het net iets leuker om te dansen, zelfs voor de mensen met 2 linker voeten die liever niet op de dansvloer staan. Ook voor kinderen zou het aantrekkelijker zijn om te dansen met deze simulation schoenen. Door het dragen van de lichtgevende schoenen wordt dansen niet alleen gezien als sport maar ook als een manier van plezier maken.

Kinderen met overgewicht en te weinig lichaamsbeweging

De cijfers liegen er niet om: een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. Steeds meer kinderen zijn zwaarlijvig. De reden hiervan is dat de kinderen steeds vaker een ongezonde hap benuttigen en te weinig doen aan lichaamsbeweging. De meeste kinderen verkiezen liever een game boven een potje voetbal. Sporten en dan voornamelijk dansen wordt aantrekkelijk door deze schoenen. Jongeren geven steeds meer om technologie en ook fashion is iets wat ze allemaal belangrijk vinden. De schoenen zijn een combinatie van beide en dit maakt het aantrekkelijker om te bewegen. Met deze schoenen wordt dansen meer dan alleen een sport het is een manier van plezier maken en op te vallen.

Maar hoe werken de led schoenen dan?

Doormiddel van een USB-stick zouden de schoenen opgeladen kunnen worden. Op het moment dat er onvoldoende batterij is om de zool te verlichten zou deze functie uitvallen. Ook kunnen de sneakers gedragen worden als alledaagse schoenen.

(83)

Bericht auteur: admin