Kleding voor Iceberg

Het wordt weer lekker weer buiten. Hierdoor zullen mensen weer veel over straat gaan lopen. Kortom; pak weer de beste kleren uit de kast en laat jezelf weer zien. Vandaag wil ik focussen op een merk dat al jaren voor fashion en luxe staat; Iceberg. Ze produceren bijna elk kledingstuk.

Onlangs heeft Iceberg zijn collectie bekend gemaakt voor de lente en zomer van 2017.
De kleding van deze collectie is vrij donker. Naast de donkere kleur wordt er vaak een extreme kleur bijgevoegd. De collecties worden aangeboden in setjes.

De schoenen

Om te beginnen starten we bij de schoenen. Iceberg schoenen heb je in allerlei kleuren. Opvallende kleuren zoals knalrood, maar ook standaard zwarte of witte. De vorm is vaak vrij standaard voor een sneaker. Waardoor het altijd fijn is om erin te lopen. Voor voorbeelden kun je kijken op Bastiaansschoenmode.

Zij hebben een mooi assortiment met onder andere Iceberg sneakers. Vaak hebben ze sneakers in allerlei kleuren. De collectie veranderd snel omdat elk schoenenmodel beperkt wordt geproduceerd. Daarom heb je altijd een uniek model.

Broek

Iceberg biedt dit jaar vooral joggingbroeken; witte, donkerblauwe en zwarte. Het idee van het merk was ook om modieuze sportkleding op de markt te brengen.

Top

In de lente zijn sweaters zeer fijn. Iceberg biedt in zijn collectie veel sweaters. Standaard sweaters met lijnen en strepen, met de tekt ‘ICEBERG’ maar ook karakters van de Looney Tunes.

Jassen

Bij de jassen is Iceberg zeer divers. Van nette coats naar bomber jacks. Ook heeft Iceberg veel parka’s en dikke jassen. Allemaal met hun eigen stijl.

Voor verdere inspiratie en daadwerkelijk visuele foto’s verwijs ik je door naar de standaard website van Iceberg. Hier vindt je de volledige collectie. Naast de schoenen die op de website te vinden zijn, kun je ook kijken bij Bastiaansschoenenmode. Hier vind je vaak exclusieve sneakers die nergens anders verkrijgbaar zijn.

(54)

Bericht auteur: admin