Italiaanse overhemden staan voor klasse

Ben je een liefhebber van een goed overhemd? Is de Italiaanse overhemd jouw uitgangspunt? Doorgaans zijn producten uit Italië bijzonder gewenst door liefhebbers van kwaliteitsproducten. Ook in ons eigen land wil de moderne man steeds van een overhemd naar Italiaans design. Hiermee gepaard gaat maatwerk waarbij tailor made oplossingen steeds vaker worden gekozen. Wij zijn er blij mee en hopen je meer te kunnen vertellen waarom een Italiaans overhemd niet mag ontbreken in jouw kleding. Ga voor een product die op lange termijn net zo mooi blijft en dezelfde mate van klasse uitstraalt.  

De stijl van Italiaanse producten

Een Italiaans overhemd herken je aan een hoog boord en een chique uitstraling. Voor een bijzondere en elegante uitstraling is een product uit Italie tegenwoordig de standaard. Dan wel uit Italië, of volgens Italiaans design. Italiaans maathemden zijn namelijk helemaal hot en passen bij zowel moderne mannen als mannen die voor een klassieke uitstraling willen gaan. Vroeger waren Italiaanse hemden met name leverbaar in effen variant. Tegenwoordig heeft zich een verschuiving voortgedaan en zijn ze ook verkrijgbaar in varianten met meerdere knopen. Laat je inspireren door al het goeds uit Italië en zorg dat je altijd goed gekleed bent. Zowel voor plechtige of zakelijke gelegenheden als privé activiteiten in het weekend.

Een klassieke product: Seidensticker Uno Super Slim

Ben je enthousiast geworden en op zoek naar een echt klasse product? Dan raden we je aan om te gaan voor de Seidenticker overhemden. Deze worden gekenmerkt door de eigen stijl en het moderne uiterlijk. Seidensticker overhemden Uno Super Slim zijn anders dan gebruikelijke overhemden vanwege de bijzonder strakke pasvorm en stijlvolle afwerking. Seidensticker overhemden zijn geproduceerd uit bijzondere kleurencombinaties en dessins, voorzien van een heerlijk zachte structuur. Met dank aan deze afwerking voelen de overhemden soepel en zacht aan. Nog meer weten over het voordeel van een Italiaans hemd?

(169)

Bericht auteur: admin