Hoe kies je de juiste maat overhemd

Algemeen bekend is dat de meeste mannen niet van winkelen houden. Toch is er met de opkomst van internetwinkels een grote verandering opgetreden. Mannen houden niet van shoppen… maar als dit vanaf een luie positie op de bank kan, vinden ze kleding kopen toch wel leuk! Er is alleen één nadeel van het online kleding winkelen. De kleding kan niet gepast worden. Dat is niet zo heel erg want ook van pashokjes zijn mannen niet gediend. Maar als je online kleding wilt kopen is het dus wel heel erg belangrijk dat je meteen de goede maat van je kleding kan bepalen.

Mouwlengte meten

Om de juiste maat van je overhemd te ontdekken kun je beginnen met het meten van de mouwlengte. Dit kan op 2 manieren. Bij de Europese methode meet je vanaf de top van je schouder, de plek waar je arm begint, tot aan je pols. Bij de Engelse methode meet je vanaf het midden van je rug/nek, tot aan je pols. Om daarna de juiste maat te achterhalen tel je hier nog een kwart inch (een halve centimeter) bij op. Die halve centimeter moet je niet vergeten want je overhemd kan nog iets krimpen in de was. De meeste mannen hebben een mouwlengte variërend tussen de 60 tot 95 cm of als je in inches telt tussen de 23 en 38 cm.

Mouwlengte 7

Ook voor onze veelvoorkomende lange Nederlandse mannen, is online shoppen tegenwoordig geen probleem meer. Op de website van Mouwlengte 7 kun je veel informatie vinden over de maten van je overhemd. Deze website verkoopt ook overhemden die wat langer zijn maar wel smal in de taille. Ideaal geschikt voor lange slanke mannen. Bepaal je maat en neem eens een kijkje in de online shop. Je vind er een groot assortiment van de beste merken overhemden.

(77)

Bericht auteur: admin