Het merk Circle of Gentlemen

Vele  overhemden in mooie kleuren, dessins en prints met een destijds karakteriserende “hoge” Italiaanse boord ”soms met vele knopen extra”. Het merk Circle of Gentlemen viel al snel op tussen de vele merken, een goed design en de hoge kwaliteit valt meteen goed in de smaak in de mode wereld!

Het bijzondere van Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen is opgericht door 2 vrienden die vanaf de aller eerste dag hard hebben gewerkt voor dit mooie merk. Het merk kreeg naamsbekendheid door de opvallende hoge boorden en drie knoop’s kragen. Door de unieke eigen ontwerpen is het overhemd van Circle of Gentlemen juist zo bijzonder. Na het introduceren van de drieknoopsboord ging het snel. En met behulp van de unieke thuisservice waarmee de overhemden jarenlang met een speciaal Circle of Gentlemen busje aan huis bezorgd werden, kan met trots worden gezegd dat dit een internationaal merk is geworden van Nederlandse bodem.

Meer dan alleen een overhemd van Circle of Gentelmen

Een bijzonder exemplaar kun je het wel noemen. Ieder overhemd heeft zijn eigen unieke uitstraling, die bij iedere man tot zijn recht komt. Naast de overhemden heeft dit merk ook colberts, truien, jassen, broeken en kostuumpakken. Zo is er voor iedere gelegenheid een perfecte outfit te verkrijgen. De bijzondere kleuren en print maken je outfit dan ook helemaal af.

Hoge kwaliteit van Circle of Gentelmen

De producten uit de herencollectie van CoG zijn gemaakt van de beste stoffen zoals Egyptisch katoen en merinowol. De kwaliteit zal dus ook naar meerdere wasbeurten nog steeds sterk zijn. Hierdoor kun je langer genieten van de kledingstukken van je favorieten Nederlandse merk! Wil je meer weten over een pasvorm van een overhemd? Maak dan gebruik van de persoonlijke service en het style advies die Overhemden.com je geeft via de website. Je zult dan zeker geen spijt krijgen van je nieuwe aankoop.

 

(80)

Bericht auteur: admin