De skinny boyfriend spijkerbroek

Skinny boyfriend de vervanger van de skinny spijkerbroek

De skinny broek is jarenlang in geweest en voelde aan als een tweede huid, maar dat model spijkerbroek kan nu in de kast of weg worden gedaan, want skinny boyfriend heeft zijn intrede gedaan. Bij het kopen van een skinny boyfriend is het wel belangrijk om rekening met het model te houden, want een te groot model dat enigszins los zit is minder flatterend. De echte modefreaks zijn al overtuigd van de nieuwe trend die een vintage look heeft en gemaakt is van dun denim, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. De angst dat de spijkerbroek het achterwerk dikker doet lijken is ongegrond en helemaal als er grote zakken op de achterzijde te vinden zijn.

Boyfriend spijkerbroek

Studentes met gevoel voor mode zullen zich helemaal kunnen vinden in het dragen van een boyfriend spijkerbroek. Het enige aspect waar aandacht aan besteed moet worden is dat er een passend niet te los model moet worden gevonden. De tailleband komt tot net onder de navel en er kan een slankeffect worden gecreëerd als de binnenzijde van de dijen van de spijkerbroek een meer donkere kleur hebben dan de buitenzijde. Een gescheurde versie van de spijkerbroek is deze zomer overigens weer helemaal in, maar draag een dergelijke jeans niet als je ouder bent dan 35 jaar.

Diverse combinaties mogelijk

De boyfriend spijkerbroek komt het beste tot zijn recht met een sweater in een felle kleur die niet over de tailleband heen komt. Slanke dames zonder opvallend buikje kunnen de jeans met een kort topje combineren. Wie in stijl voor de dag wil komen, kan de spijkerbroek met een hemdje combineren. Onder de boyfriend spijkerbroek kunnen espadrilles of platte schoenen worden gedragen, maar ook hoge hakken staan prima.

(494)

Bericht auteur: admin