Mooie handtassen voor dames

Een handtas gaat altijd mee als een dame het huis verlaat. Het maakt niet uit of ze naar haar werk gaat of tijdens een dagje winkelen. De tas moet mee, want daar zit alles in wat mevrouw (misschien) nodig heeft; haar portemonnee, een pakje zakdoekjes, een rolletje pepermunt, make-up spulletjes, tegenwoordig ook nog de smartphone en nog veel meer. 

Niet alleen is er een praktisch nut, maar een dames handtas is ook een modeaccessoire, die bij voorkeur past bij je outfit. Tegenwoordig zijn er merken die wereldberoemd zijn vanwege hun exclusieve handtassen, zoals Hermès, Louis Vuitton, Gucci en Prada. Was vroeger een damestas vooral een praktisch hulpmiddel, waarvan het model nauwelijks veranderde, nu is de damestas onderdeel van de mode, en verandert elk seizoen met de mode mee.

Damestassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten, kleuren en modellen, gemaakt van allerlei verschillende materialen. Doordat er zo veel verschillende damestassen bestaan, is er voor iedere vrouw wel een geschikte tas te vinden. Welke damestas geschikt is, hangt af van de gelegenheid en waar je je tas voor wilt gaan gebruiken. Omdat er zo veel verschillende gelegenheden bestaan, is een tas voor de meeste dames dan ook niet genoeg.

(45)

Bericht auteur: admin