De wegwijzer voor het kopen van een spijkerbroek

Het kopen van een mooie spijkerbroek is vaak nog eens een lastig klusje. Veel makkelijker is het om een shirt of trui te kopen, want met maat S,M,L of XL kom je er vaak wel makkelijk uit. Met broeken is dat soms een tikkeltje lastiger. Daarom geven wij jou een shopping guide voor het kopen van een mannenspijkerbroek.

Pasvormen

Allereerst zullen we de verschillende pasvormen uitleggen. Comfort-fit zegt het eigenlijk al. Dit is een comfortabele pasvorm met rechte en ruime broekspijpen. De broek is geschikt voor mannen met een normale pasvorm. Modern-fit lijkt hierop, maar is iets meer gedetailleerd. Regular-fit is dan weer minder gedetailleerd. Deze broek is ook recht en zit ruim en is geschikt voor de normale tot bredere man. De skinny-fit zien we steeds vaker. Niet alleen vrouwen genieten de voorkeur van deze pasvorm, maar ook steeds meer mannen kiezen voor een pasvorm die erg gedetailleerd is en strak om het lichaam valt. Deze pasvorm is het mooiste en dus ook het meest geschikt voor mannen met een slank postuur. Slim-fit zit een beetje tussen skinny en regular in. Het is gedetailleerd met vormen die het lichaam volgt, maar niet zo straks als skinny jeans. Deze broek is geschikt voor mannen met een slank tot normaal/gemiddeld postuur.

Maten

Broeksmaten zijn lastig. Ze bestaan namelijk vaak uit een lengtemaat en een breedte maat. Broeksmaten worden vaak gemeten in inches. Daarom zou je eigenlijk 1 keer op moeten meten welke maat je hebt en daarna weet je welke maat geschikt is voor jou. De W staat voor tailleomtrek en de L voor lengte. Het is handig om dit voor je zelf op te meten en dan even op internet te kijken hoeveel inches dit is. Op Suitable kun je meer informatie vinden over de verschillende maten en ook over de pasvormen en materialen. Tevens kun je hier overige herenkleding kopen. Deze webshop is speciaal gespecialiseerd in casual herenkleding en de website is zo opgebouwd dat je hulp kunt krijgen bij het vinden van het juiste kledingstuk. Veel shopplezier!

(64)

Bericht auteur: admin