Oorbellen – style guide

Het blijft lastig, oorbellen online kopen! Want je kunt ze niet passen en terugsturen is online niet altijd mogelijk. Met deze style guide helpen we je in ieder geval een eindje op weg in de enorme keuze die online te vinden is. Aan de hand van drie gelegenheden bepalen we jouw stijl en oorbel!

Sjiek dineren

Je bent uitgenodigd voor een sjiek diner. Dat vraagt om een klassieke outfit met bijpassende oorbellen. Wil je met de trends van 2017? Kies dan voor een paar mooie parels. Een stel hangers met diamantjes is ook altijd goed. Zorg dat ze niet té groot of opvallend zijn. Bij een klassieke stijl draait het namelijk allemaal om less is more.

At office

Zoek je geschikte oorbellen voor naar je werk, of dat nu op kantoor is of in een winkel? Een paar knopjes zijn natuurlijk nooit mis en dat hoeft niet eens saai te zijn. Ook knopjes vind je tegenwoordig in allerlei soorten en maten, met een mooie glimmertje of kleine afbeelding. En dat mag best een opvallende afbeelding zijn, maar houd het enigszins bescheiden, het is tenslotte geen …

Feestje

Op een feestje mogen je outfit en dus je oorbellen opvallen! Je stijl is lekker over the top en über fashion. Gelukkig zijn dit seizoen grote oorbellen een van de big trends. Hoe groter, hoe beter is het motto. En daarvoor hoef je niet ver te zoeken, want online vind je meest gekke oorbellen: van bliksemschichten tot cartoonfiguurtjes tot een heleboel bling bling. Want op een feestje mag je shinnen!

Dus als je door de bomen het bos niet meer ziet in alle mogelijkheden, bedenk dan eerst waarvoor je precies oorbellen zoekt. Houd daarbij altijd in gedachten dat hoe goedkoper de oorbel is, hoe slechter de kwaliteit waarschijnlijk. Wil je dat de oorbellen langer dan een seizoen meegaan? Overweeg dan om een iets duurder paar aan te schaffen. Zeker als je ze vaak draagt, bijvoorbeeld naar je werk, of een klassieke stijl hebt, is het absoluut de investering waard. Weet je dat je ze toch maar één of twee keer gaat dragen, dan is een goedkoper paar financieel gezien een betere optie.

(42)

Bericht auteur: admin