D&G of Gucci horloge, welke moet je kiezen?

Als jonge, trendy vrouw wil je natuurlijk niet alleen bij de tijd zijn, maar moet mijn horloge aansluiten bij mijn stijl en de laatste modetrends. Door het overweldigende aanbod wordt het kiezen een lastige zaak, maar mijn keuze is gevallen op twee bekende merken: D&G en Gucci. Maar welke moet je kiezen: D&G of een Gucci horloge?

D&G horloges

Als moderne vrouw spreken de designs mij zeker aan. Het merk trekt zich niets aan van heersende trends, maar is zelf trendsetter, wat je persoonlijk een groot pluspunt vind, omdat ook je graag nieuwe trends zet in plaats van deze achter na te hollen. Elk Dolce & Gabbana straalt pure luxe uit en lijkt mij hiermee op het lijf te zijn geschreven. De aangeboden horloges matchen ook perfect met diverse outfits die je in de kast heb hangen. Zelfs bij mijn avondjurk zouden de modellen niet misstaan. De prijzen vallen mee, als je de prijs/kwaliteitsverhouding met elkaar vergelijkt.

Gucci horloges

Gucci gaat al veel langer mee en heeft zich in de modewereld gevestigd. De horloges hebben een heel andere uitstraling dan de eerder bekeken D&G horloges. Het valt me op dat de horloges minder druk, maar door de eenvoud juist veel eleganter ogen. Aan de andere kant zijn er ook modellen bij die je absoluut niet aantrekkelijk vindt. Je kunt niet zien dat het om een groot merk gaat, dat door modegoeroe’s op handen gedragen wordt.

De keuze is gemaakt

Na veel wikken en wegen is de knoop doorgehakt en heb je jouw keuze kunnen maken. Je hebt hierbij niet zozeer naar de prijs gekeken, want die was in beide gevallen ongeveer hetzelfde. De doorslaggevende factor was voor mij het feit dat het horloge bij mijn uitstraling moet passen. Alhoewel de horloges van D&G zeker de moeite waard zijn, ben je ten slotte gezwicht voor een horloge van Gucci. Niet een van de goedkoop ogende modellen, maar een eenvoudig model dat in mijn ogen juist eruit sprong door de geraffineerde eenvoud. Het horloge is in de klassieke kleur zilver met zwart gehouden, waardoor horloge makkelijk met alle kledingstukken uit mijn garderobe te combineren is.

(705)

Bericht auteur: admin